Onze diensten

Maak kennis met de verschillende diensten die wij u aanbieden. Onze preventieve diensten zijn onder andere Screenen en Risico-analyse. Onze onderzoek diensten bestaan oander andere uit Feitenonderzoek en Integriteitsonderzoek. We willen u ook graag kennis informeren over onze expertise op het gebied van de Raadsenquête en de Lokale Rekenkamers.
Bekijk onze diensten
RISICOANALYSE

Voorkom onaangename verassingen

U wilt een stabiele organisatie. Om niet voor onaangename verrassingen te komen staan is het dan verstandig om een risicoanalyse te laten uitvoeren door Kafi Integrity.

Lees meer
FEITENONDERZOEK

Focus op de feiten

Het feitenonderzoek geeft u een chronologisch overzicht ván en inzicht ín de feiten van de te onderzoeken casus. Het eindresultaat vertaalt zich in een feitenrapportage op basis waarvan u zich een beeld kunt vormen van wat zich daadwerkelijk heeft afgespeeld. Daardoor wordt u in staat gesteld de juiste maatregelen te treffen en een gewogen en gefundeerd besluit te nemen.

RAADSENQUÊTE

Een krachtig onderzoeksinstrument

Kafi Integrity heeft de laatste jaren op dit specifieke onderdeel veel ervaring opgebouwd. Niet alleen op het gebied van procesbegeleiding, maar ook op het gebied van het opstellen van een onderzoeksplan, het uitvoeren van een dossier-/feitenonderzoek, het voorbereiden van de voorgesprekken en de openbare verhoren en het schrijven van het eindrapport.

Lees meer
LOKALE REKENKAMERS

Van ondersteuning tot onderzoeken

Door een beroep te doen op de diensten van Kafi Integrity is men niet alleen verzekerd van onderzoekservaring en deskundigheid, maar bovenal van kennis over de positie van de lokale rekenkamer in de politiek-bestuurlijke verhoudingen.

TRAINING INTERVIEWTECHNIEK

De perfecte mix tussen theorie en praktijk

De training bestaat uit een theorie en een praktijk deel. Door de aanwezigheid tijdens de gehele cursus van professionele acteurs kan snel omgeschakeld worden naar een rollenspel waarin direct de besproken technieken toegepast worden. Het geheel wordt daarbij op video opgenomen zodat de deelnemers zichzelf ook kunnen terugzien.

Lees meer

Kom erachter wat wij voor u
kunnen betekenen.

Onze deskundigen staan voor u klaar. Bel, mail of kom langs om uw uitdagingen met ons te bespreken.

NEEM CONTACT OP

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u graag uw uitdagingen met ons bespreken? Neem dan contact met ons op.

info@kafi-integrity.nl

+31 (0)85 0210 887

Socials