Risicoanalyse

U wilt een stabiele organisatie. Om niet voor onaangename verrassingen te komen staan is het dan verstandig om een risicoanalyse te laten uitvoeren door Kafi Integrity.
Vrijblijvend consult aanvragen

Er is niets mooier dan een heldere blauwe lucht. Een enkel wolkje hoeft zeker nog niet te betekenen dat slecht weer op komst is. Het weer is stabiel. U wilt dat dit ook opgaat voor uw organisatie. Omdat u vooruit kijkt en niet onaangenaam verrast wilt worden, wilt u meer zekerheid over de bestendigheid van de administratieve processen binnen uw organisatie. Om die reden wilt u een risicoanalyse uit laten voeren met als doel na te gaan of bestaande processen lacunes vertonen waardoor (interne) fraude zou kunnen plaatsvinden.

Blijkt dat laatste het geval te zijn dan zijn wij in staat u te adviseren over de wijze waarop en in welke mate bestaande processen dienen te worden geactualiseerd om frauderisico’s te minimaliseren. Het voorkomen van fraude en andere onregelmatigheden zou eigenlijk een voortdurend punt van aandacht dienen te zijn.

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u graag uw uitdagingen met ons bespreken? Neem dan contact met ons op.

info@kafi-integrity.nl

+31 (0)85 0210 887

Socials