Training interviewtechniek

De training bestaat uit een theorie en een praktijk deel. Door de aanwezigheid tijdens de gehele cursus van professionele acteurs kan snel omgeschakeld worden naar een rollenspel waarin direct de besproken technieken toegepast worden.
Vrijblijvend consult aanvragen

Een gemeente kan er vroeg of laat mee te maken krijgen: een onderzoek door de eigen Rekenkamer of door de Raad. Een fenomeen dat zich steeds vaker voordoet nu binnen het duale stelsel de Raad meer en meer haar verantwoordelijkheid invult met een concreet instrument zoals een enquête of onderzoek. Een belangrijk bestanddeel van een dergelijk onderzoek is het interview of het verhoor. KAFI Integrity geeft hiervoor toegesneden trainingen.

Bij een onderzoek horen nu eenmaal interviews. Leden van onderzoekscommissies, enquêtecommissies en lokale rekenkamers worden door middel van deze cursus eigen gemaakt met de technieken van het interviewen en horen.

Inmiddels hebben wij deze cursus o.a. gegeven aan leden van de onderzoekscommissies uit de raad van de gemeenten Apeldoorn, Eindhoven, Nijmegen, Tilburg en Utrecht.

Mix van theorie en praktijk

De cursus bestaat uit een theorie en een praktijk deel. Door de aanwezigheid tijdens de gehele cursus van professionele acteurs kan snel omgeschakeld worden naar een rollenspel waarin direct de besproken technieken toegepast worden. Het geheel wordt daarbij op video opgenomen zodat de deelnemers zichzelf ook kunnen terugzien.

Cursus op maat

De training duurt maximaal twee dagdelen te verdelen in een middag en een avondsessie. Ook is het mogelijk dat de training in-company wordt gegeven en op maat wordt gemaakt.Wilt u meer weten over de opzet van de cursus en de kosten dan kunt u daarover contact met ons opnemen.

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u graag uw uitdagingen met ons bespreken? Neem dan contact met ons op.

info@kafi-integrity.nl

+31 (0)85 0210 887

Socials